Orașul Cluj-Napoca

Votează!

Implică-te! Cluj în imagini

Tu unde găsești frumusețea?

Data
Loc
Cluj-Napoca

Miercuri, 25 Mai 2016, începând cu ora 19:00, la Hotel Agape va avea loc evenimentul intitulat Tu unde găsești frumusețea?.

5MS este o franciză care oferă un mediu prietenos şi profesionist pentru pasionaţii de vorbit în public, iar evenimentele oferă spectatorilor combinaţia ideală de informaţie, energie şi bună dispoziţie.

Cu toţii avem o poveste sau o idee pe care dorim să o împărtăşim. Fie că e vorba despre o pasiune, un talent sau pur şi simplu o experienţă. 5MS oferă posibilitatea acestor poveşti să prindă viaţă şi să fie auzite de foarte multe persoane.

Această ediție este intitulată Tu unde găsești frumusețea? și vine cu un regulament nou care aduce mai multă libertate vorbitorilor și mai multă valoare publicului.

Invitatul special, Romina Sabou, va avea la dispozitie zece minute (20 de slide-uri care se schimbă la 30 de secunde) in care ne va spune ce inseamna pentru ea frumusetea si unde o gaseste in viata de zi cu zi.

Câştigătorul va fi desemnat în urma adunării voturilor publicului (60%) cu punctele obţinute de la juriul format din patru membri ai clubului de Public Speaking, Toastmasters Cluj (40%).

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.