Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

LollyBoom

Data
Loc
Parcul Central Simion Bărnuțiu

În perioada 1-5 Iunie 2016, între orele 10:00 și 21:00, în Parcul Central Simion Bărnuţiu va avea loc festivalul intitulat LollyBoom, ediția a II-a.

Cei mici vor putea lua parte la diferite ateliere și workshop-uri din domeniul tehnologic-organizate KMAX, medical-organizate Farmaciile DONA şi Q Smile, Poliţia, ISU și Crucea Roșie vor fi şi ele preyente cu activări, nici yona sportivă nu va fi lăsată deoparte, Exploratoriu – Muzeul Copiilor ne promite best lollz time. De asemenea vor putea vedea și personajele de poveste de la Fantasmagia, magicieni, mimi, teatru de păpuşi, etc. Yellowstore se va asigura că cele mai frumoase momente vor fi importalizate cu aparatele lor foto.

Toți cei care doresc se vor putea retrage într-un loc cu hamace, langă care va fi instalat bibliobus-ul de la Biblioteca Județeană Octavian Goga de unde doritorii vor putea împrumuta o carte pentru a o citi în parc.

Chiar dacă vi se face foame, nu veți fi nevoiți să vă retrageți din parc, organizatorii s-au gândit la o modalitate prin care să vă fie cât mai comod să aveți acces și la mâncare sau băuturi hidratante. Atelierul de Pizza chiar a pregătit o rețetă specială pentru evenimnet: Pizza LollyBoom. Almdudler vine cu băuturile sale răcorase din plante din munții Austriei.

Seara sunteți sfătuiți să vă deconectați de la orice v-ar putea strica starea de spirit și să rămâneți în parc pentru a viziona cu toată familia filme de la TIFF, cele două festivaluri având o colaborare.

Numărătoarea inversă a început deja de ceva timp, iar personajele magice, de basm și poveste abia așteaptă să luați parte la festivalul LollyBoom.

Părinții încă își mai pot înscrie copii online la atelierele dorite, ca să fie siguri că au locuri la cele pe care micuții le doresc.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.