Orașul Cluj-Napoca

Exprimă-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Touristica

Data
Access
gratuit
Loc
Polus Center Cluj

În perioada 11-13 Noiembrie 2011, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT) şi Libero Events te invită la Touristica, cel mai mare târg de turism din Transilvania.

Evenimentul reuneşte 45 de expozanţi din 15 judeţe ale tarii dar şi reprezentanţi din Ungaria şi Austria, destinaţiile preferate de turiştii din Transilvania pentru acest sezon de iarnă. O prezenţă deosebită în cea de-a doua zi a târgului este Thailanda, care participă în premieră la un târg de turism la Cluj-Napoca. Cele mai importante agenţii de turism, hoteluri, reprezentanţe şi asociaţii turistice îşi aşteaptă vizitatorii cu oferte promoţionale pentru ski, revelion şi destinaţii exotice.

În sutele de destinaţii propuse se regăsesc vacanţe începând de la 69 euro/persoană pentru cei care iubesc ski-ul, până la sejururi de câteva zeci de mii de euro pentru cei care vor o vacanţă exclusivistă într-o destinaţie exotică.

Evenimentul are doi noi parteneri la aceasta ediţie: FPTR (Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc) şi OPTBR (Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România).

Evenimentul este deschis între orele 10:00 și 22:00.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.