Orașul Cluj-Napoca

Dezvoltă!

Implică-te! Cluj în imagini

Touristica

Data
Loc
Vivo!

În perioada 24-26 Februarie 2017, VIVO! Cluj-Napoca te invită la târgul de turism Touristica, a XIV-a ediție.

Fie că aleg o vacanţă cu familia sau cu prietenii, la mare sau la munte, clienţii centrului comercial vor putea alege din pachetele complete, diversificate, special pregătite de agenţiile turistice prezente la eveniment.

Anul 2017 se anunță unul ofertant din punct de vedere turistic. La mare sau la munte, sejururi sau circuite, agențiile turistice pregătesc pachete complete, diversificate pentru perioada de vară.

„La această ediție vă vor întâmpina cele mai mari agenții de turism și tour-operatori cu pachete avantajoase la sejururi atât în țară, cât și în străinătate în țările preferate de români pentru perioada verii: Grecia, Turcia, Bulgaria, Spania sau Croația. Agențiile anunță reduceri de până la 50% pentru rezervările early-bird 2017 și avans de doar 25€. ” – au declarat organizatorii evenimentului.

Printre cele mai importante lucruri de care trebuie să țină cont atunci când îşi aleg pachetul de vacanță se numără alegerea unei agenții de turism sau a unui consultant care să fie transparent şi de încredere. Astfel în cadrul evenimentului clienții centrului comercial vor avea parte de consiliere, prețuri preferențiale şi siguranța că totul va merge conform planului agreat de comun acord.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.