Orașul Cluj-Napoca

Învață!

Implică-te! Cluj în imagini

Tides from Nebula

Data
Access
35/40
Loc
Euphoria Music Hall Cluj-Napoca

Onorându-și promisiunea făcută în luna mai, una din cele mai titrate formații de post rock ale momentului, Tides From Nebula revine în România pentru două concerte în luna noiembrie.

Astfel, primul concert va avea loc joi, 17 noiembrie ora 22:00 în Cluj Napoca și va fi găzduit de clubul Euphoria Music Hall. În deschidere vor cânta Alternativ Quartet din Cluj. Open doors 21:00.

Al doilea concert Tides From Nebula va fi susținut în București, vineri, 18 noiembrie, orele 20:00 în clubul Kulturhaus. Open doors 19:00.

Trupa poloneză se află în turneu european de promovare a noului album „Earthshinea”. Turneul include, pe lângă România, țări ca Grecia, Franța, Germania, Polonia, Bulgaria, Austria și Cehia.

Earthshine, noul album Tides From Nebula se găsește deja în toată Europa prin Casa de Discuri Mystic Productions iar fanii și criticii sunt deopotrivă entuziasmați și se întrec în a-i acorda cele mai mari calificative.
De curând, trupa a concertat în Europa în deschidere pentru Riverside, ocazie cu care i-au convins și pe cei mai sceptici dintre rockeri, mulți dintre ei plăcându-i chiar mai mult decât pe colegii lor de scenă. Earthshine a fost produs de legenda filmului și a muzicii, Zbigniew Preisner ,cel care este „responsabil” și pentru aranjamentele orchestrale de pe cel mai nou material David Gilmour dar și pentru colaborarile sale cu prestigioși regizori precum Krzysztof Kieslowski sau Francis Ford Coppola.

Colaborarea cu acest mare artist a adus o noua perspective asupra compozițiilor noastre, experiență neprețuită pe care o are Preisner îmbogățindu-ne ca muzicieni, declară chitaristul trupei, Maciej. În acord cu conceptul noului album, discul este prezentat într-un superb digipack complet reciclabil.

Prețul biletelor va fi de 35 RON în presale urmând ca în ziua concertelor ele să poată fi achiziționate la prețul de 40 RON.
Biletele vor fi disponibile în rețeaua Biletoo.ro, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul și Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Muzică și Victoria, Sală Palatului, Palatul Copiilor și online pe biletoo.ro și blt.ro.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.