Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

Cărturești împlinește 11 ani

Data
Access
gratuit
Loc
Cărturești Cluj-Napoca

Ziua de 22 noiembrie 2011 e una specială pentru noi: sărbătorim 11 ani de existenţă.

Şi vrem să împărtăşim bucuria acestei zile cu dumneavoastră, clienţii, colaboratorii şi prietenii noştri – cei care daţi un sens tuturor eforturilor Cărtureştiului de a oglindi în România un mic paradis al cărţilor.

Pe durata întregii zile de 22 aveţi reducere de 10% la toate cărţile din librărie, ceaiul este gratuit şi nişte prăjiturele vă vor îmbia de pe platouri.

Nu vrem să stricăm rânduiala Serii de poveşti din fiecare marţi, doar că o mutăm în ceainărie şi o începem mai devreme, la ora 18:00. Invitata noastră, care-i va cufunda pe cei mici în lumea basmelor, e doamna Rodica Tulbure, realizatoarea emisiunii Sesam deschide-te de la Radio Cluj.

Iar de la 19:00 îl vom asculta într-un microrecital special de chitară clasică pe Sergiu Hudrea, elev al Şcolii Elf – în vârstă de 14 ani, el este una dintre cele mai mari confirmări ale şcolii româneşti de chitară clasică. Palmaresul lui Sergiu s-a îmbogăţit în 2011 cu 12 premii în competiţii naţionale şi internaţionale, între care Premiul I în două competiţii internaţionale (la Belgrad şi Sarajevo) şi unul dintre cele mai importante premii obţinute de chitariştii români în ultimii ani: Premiul III la Guitar Foundation of America (SUA).

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.