Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

Theatres des Vampires

Data
Access
35/45
Loc
Irish & Music Pub Cluj-Napoca

Vineri, 20 Aprilie 2012, începând cu ora 19:00, formaţia Theatres des Vampires va susţine un concert în Irish & Music Pub. În deschidere: The Hourglass (Symphonic/Industrial metal, Cluj-Napoca).

Slujitori ai cultului vampirilor, trupa italiană de gothic Theatres des Vampires va poposi în Transilvania, patria lui Dracula, la Marele Ospăț al Vampirilor.

Aceștia își vor potoli setea continuă de sânge alături de fanii lor în Irish & Music Pub, pe 20 aprilie 2012, de la ora 19.

După ce anul trecut au cântat pe lună plină la București, anul acesta se pregătesc să-i facă o vizită lui însuși Dracula, care a reprezentat deseori o sursă de inspirație pentru trupa italiană. „Cel mai bun spectacol de pe bulevard” se transformă astfel în cel mai mare Ospăț al Vampirilor din Transilvania, ospăț la care sunt invitați toți fanii trupei.

Concertul e o ocazie pentru împătimiții genului să participe la un adevărat ritual vampiristic, trupa promițându-ne un real spectacol.

Concertele din România fac pârte din turneul european Moonlight Waltz 2012, turneu de promovare al albumului „Moonlight Waltz”, cel mai recent CD al trupei, scos anul trecut de casa de discuri Aural Music.

Alături de Theatres des Vampires vom mai avea invitate încă 2 trupe din Europa și 1 din România, numele acestora urmând să fie comunicate ulterior.

Trupa The Hourglass (Symphonic/Industrial metal) s-a format în toamna anului 2010, având la început doar 3 membri. Totul a pornit ca un proiect pe termen lung ce avea ca ţel principal înregistrarea unui material demo cu 4-5 piese. După mai multe experimente în compozitie şi completarea formulei trupei, The Hourglass cristalizează un stil aparte, reprezentat printr-un instrumental puternic, o paletă largă de teme simfonice cu accente electro şi industriale, o voce de soprană dramatică şi versuri inspirate din trăiri şi concepţii proprii.

Bilete:

Numărul biletelor este limitat la 600 și se pot cumpăra din rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești) și online pe www.eventim.ro .
Preț:
– 35 ron până în 20 aprilie 2012
– 45 ron la intrarea în club (Irish & Music Pub, Horea 5, Cluj-Napoca)

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.