Orașul Cluj-Napoca

Învață!

Implică-te! Cluj în imagini

Târgul Verde

Data
Access
gratuit
Loc
cora

Târgul Verde revine cu a VII-a ediţie în perioada 30 Noiembrie 2012 – 2 Decembrie 2012, între orele 8:00 și 22:00, în Cora Cluj-Napoca.

Un târg fără conservanți, coloranți, E-uri, aditivi și alte chimicale, dedicat susţinerii producătorilor şi distribuitorilor de produse verzi, Târgul Verde este unul din cele mai reprezentative evenimente de profil din Transilvania, care își propune printre altele educarea publicului consumator de produse produse bio și naturale de cea mai bună calitate și informarea corectă a acestuia în legatură cu beneficiile aduse de produsele bio/eco.

Și de această dată, ClipArt Advertising alături de Cora Hipermarket vă propun o sesiune inedită de cumpărături, unde, pe parcursul a trei zile 100% verzi petrecute într-o atmosferă de târg autentic, înconjurați de oameni zâmbitori, veseli, optimiști veți avea ocazia de a achiziționa produse bio și naturale de cea mai bună calitate! De la ceaiuri de plante până la produse cosmetice BIO, condimente naturale, miere, gemuri, siropuri și alte bunătăți, vă puteți umple sacoșele de cumpărături cu cele mai variate și interesante produse verzi.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.