Orașul Cluj-Napoca

Gândește!

Implică-te! Cluj în imagini

Târgul de Cariere în IT

Data
Access
gratuit
Loc
Iulius Mall Cluj

În perioada 11-12 Aprilie 2013, între orele 10:00 și 16:00, la Iulius Mall Cluj va avea loc Târgul de Cariere în IT.

Participanții, tineri cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani în căutarea unui loc de muncă sau cei care doresc să-și schimbe job-ul actual vor descoperi o gamă largă de oferte de angajare în domeniul IT. De asemenea, ei pot primi feedback pe CV la fața locului, din partea unor specialiști în carieră, care vor fi prezenți la târg.

Printre companiile care vor fi prezente la târg se numără Bitdefender, Emerson, HP, iQuest, SDL, Steelcase, Yardi, Asus și Intend, precum și altele, ele regăsindu-se pe site-ul evenimentului.

Accesul este liber și se va face între orele 10.00-16.00. De asemenea, candidații care vin cu CV-ul la târg au posibilitatea de a câștiga două tablete de ultimă generație (una dintre ele fiind oferită de Asus și Intend), dacă se înscriu la tombola organizată la fața locului, prin completarea unui talon.

În premieră, la Târgul de Cariere în IT, participanții au posibilitatea de a se înscrie gratuit la Atelierul de Cariere, pe tema Cum să începi un startup business în Cluj, susținut de Florin Mureșan, CEO Squirrly UK. El va vorbi despre cum să ajungi de la o idee de business la un produs, pe cine trebuie să cunoști, unde trebuie să mergi, ce înseamnă buget de marketing $0 și 10.000 de useri în câteva luni. Înscrierea la seminar se face, de asemenea, pe site-ul târgului.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.