Orașul Cluj-Napoca

Exprimă-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Târgul All Xtreme

Data
Loc
Casa de Cultură a Studenților (Cluj-Napoca)

Târgul All Xtreme, expoziție de echipamente sportive și destinații de iarnă, își deschide porțile în perioada 18-20 noiembrie la Cluj-Napoca.

Singurul eveniment care reunește producători și distribuitori de echipamente sportive de iarnă, dar și agenții cu oferte de destinații montane, va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 18-20 noiembrie 2011, la Casa de Cultură a Studenților.
Târgul va reuni branduri recunoscute în domeniu, iar comercianții vor avea ocazia să prezinte o ofertă variată de schiuri, snowboarduri, patine, îmbrăcăminte specifică, dar și diverse accesorii.

Târgul se va desfășura pe parcursul a trei zile și își propune să aducă la Cluj mărci care nu sunt încă prezente pe piața clujeană. Astfel, evenimentul este o punte de legătură între comercianți din toate zonele țării și publicul clujean, public interesat din ce în ce mai mult de sporturile de iarnă.

All Xtreme își așteaptă vizitatorii în centrul Municipiului Cluj-Napoca, la Casa de Cultură a Studenților, în perioada 18-20 noiembrie 2011 pentru a experimenta extremul cumpărăturilor de iarnă!
Eveniment organizat de Monitorul de Cluj în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca!

Pentru detalii privind înscrierea:
Alina Boroș (pr executive)
0730-912.625
alina.boros@monitorulcj.ro

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.