Orașul Cluj-Napoca

Dezvoltă!

Implică-te! Cluj în imagini

Târg de Imobiliare, Construcții și Amenajări

Data
Access
gratuit
Loc
Polus Center Cluj

În perioada 18-20 Septembrie 2015, între orele 10:00 – 22:00, la Polus Center Cluj va avea loc Târgul de Imobiliare, Construcții și Amenajări, a VI-a ediție.

Târgul reunește dezvoltatori, soluții de construcție și amenajare, dar și consultanță imobiliară pentru toți cei care doresc să cumpere sau să construiască.

Participanții au pus la bătaie case, dar și apartamente cu prețuri începând de la 500 euro / metrul pătrat, și locuinte de lux în zone precum: Mărăști – Între Lacuri, Buna ziua, Andrei Mureșanu și Florești.

Segmentul de încălzire eco este asigurat anul acesta de ofertele firmei EcoInstal – pompe de caldura, care va expune un sistem de energie regenerabila în cadrul Târgului, și va permite tuturor celor care doresc un asemenea mijloc de încălzire să afle mai multe informații despre cât costă și cum funcționează acesta.

“Considerăm segmentul de energie regenerabilă în continuă creștere pe piața din România. Tocmai de aceea ne-am orientat spre participrea la asemenea evenimente; sperăm ca prin informarea consumatorilor despre beneficiile pe termen lung ale unui asemenea sistem să încurajăm trecerea in era tehnologiei verzi a segmentului rezidențial.” a declarat managerul firmei.

Firma EcoInstal – pompe de căldură este partenerul principal al celei de a VI-a ediții a târgului.

“Anul 2015 a adus un val nou de construcții rezidențiale, dar și industriale, în județul Cluj, prin urmare considerăm că pentru asemenea ofertă și cererea e pe măsură. Târgul (A)casă de la A la Z aduce această ofertă direct în fața clujenilor interesați sa achiziționeze sau să construiască locuința dorită. Încercăm să aducem într-un singur loc majoritatea propunerilor de locuințe din oraș, într-un concept de eveniment care deja începe să fie din ce în ce mai cunoscut.” au declarat organizatorii.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.