Orașul Cluj-Napoca

Votează!

Implică-te! Cluj în imagini

Our Body: Universul Interior

Data
Loc
Iulius Mall Cluj

În perioada 17 Septembrie 2015 – 29 Decembrie 2015, între orele 10:00 și 20:00, Iulius Mall Cluj te invită să vizitezi expoziția intitulată Our Body: Universul Interior.

Heidi Pinchal, Universal Exhibition Group: „Încurajăm profesorii să vină și să vadă expoziția și să decidă în cunoștință de cauză cât de bine poate completa programa școlară. Predarea anatomiei și fiziologiei umane de bază este esențială în educația oricărui copil și aceasta poate fi îmbunătățită și discutată într-un cadru practic. Expoziția poate o experiență rară de familie și poate fi o ocazie minunată de a începe o discuție despre anatomia umană într-un mod în care manualele școlare nu o pot face. Familiile, persoanele fizice, grupurile școlare, grupurile de studiu, artiștii care se ocupă de forma corpului – toți vizitatorii pot afla mai multe despre elementele comune și complexitatea corpului uman.”

Biletele se pot cumpăra la intrarea în expoziție, online pe eventim.ro sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.