Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

Silent Party

Data
Access
gratuit
Loc
Irish & Music Pub Cluj-Napoca

Sâmbătă, 10 Decembrie 2011, începând cu ora 21:00, Irish&Music Pub te invită la o seară de Silent Party.

Intrarea este liberă iar căștile vor fi oferite de către Silent Events . Vor fi 3 DJ – Greenbalck, DJ Maccy, DJ Arpi Varga – care vor mixa stiluri de la DnB, Dubstep, Dance până la Retro & Old School.

Acest concept nu este tocmai nou în lume, dar în România a început să fie folosit doar de curând. Cu toate că motivele de a organiza o astfel de petrecere pot să difere, toate au un același principiu care le stă la baza și anume diminuarea zgomotului care ar fi produs de o petrecere obișnuită. Luând asta în considerare, variantele pot să difere. Fiecare « petrecăreț » va avea căști la care va asculta muzică, fie ea transmisă wireless, fie de pe propriul player. Important este că toată lumea se simte bine, ascultă muzică, poate chiar stiluri total diferite, dansează și toate astea cu un nivel al zgomotului considerabil mai scăzut decât de obicei.

Poate vă întrebați de ce un Silent Disco în cadrul unui proiect care țintește la ridicarea nivelului de conștientizare a amprentei personale de carbon. Răspunsul este, ca de obicei, unul cât se poate de simplu. Avand în vedere cantitatea mare de informații legate de problemele actuale de mediu, cu care fiecare dintre noi este bombardat, tinerii tind să devină imuni la stigătele de ajutor ale planetei noastre și neîncrezători în teorile care se vehiculează în presă, în legatură cu subiectul pe care l-am menționat. Prin intermediul acestui Silent Party vrem să atragem atenția în special acelora dintre voi care vreti să vă simțiți bine la un party, atât acum cât și peste câțiva zeci de ani….doar cu un set de căști în urechi, muzică bună, prieteni…..fără o mască de gaze.

Silent Party vă este oferit în cadrul proiectului Eco-Awareness care a pornit din inițiativa unui grup informal de tineri și se dorește a fi un proiect atât de informare cât şi de încurajare de a lua atitudine în ceea ce priveşte scǎderea emisiilor personale de CO2. Proiectul este finanțat prin programul Uniunii Europene, Tineret in Acțiune iar scopul este de a sensibiliza tinerii asupra modalităților prin care pot reduce consumul propriu de CO2. În prezent proiectul este coordonat de Ilea-Ferenț Norbert-Eusebiu.

În perioada octombrie-ianuarie se vor derula 4 activități majore: activitate de educație non-formală în 10 licee din Cluj-Napoca între 24-28 oct; workshop cu public deschis în 26 noi; Silent Party în data de 10 decembrie; Prezentare Deschisă Comunității ce va avea loc la începutul lunii ianuarie.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.