Orașul Cluj-Napoca

Respectă!

Implică-te! Cluj în imagini

Serată italiană cu Giuseppe Gualtieri Marino

Data
Access
20 lei
Loc
Cluj-Napoca

Joi, 14 Februarie 2013, începând cu ora 20:00, Simon`s Place Cluj-Napoca te invită la o serată italiană cu Giuseppe Gualtieri Marino.

Giuseppe Gualtieri Marino s-a născut în sudul Italiei, în Regiunea Calabria, într-o familie de intelectuali italieni, mari iubitori de muzică. Graţie influenţei familiei, preia de la mama sa pasiunea pentru pian pe care-l studiază de la vârsta de cinci ani, iar de la tatăl sau cea pentru chitară, pe care o va studia mai târziu la Liceo Musicale Orpheos Stillo.
Preferinţele sale muzicale se desfăşoară pe un areal larg, de la pop, rock, blues, jazz şi nu în ultimul rând muzică clasică, genuri muzicale în care a performat în nenumărate ocazii, fie ca invitat la concertele municipale, mondene şi jurnalistice, fie ca oaspete al emisiunilor radio-tv italiene, ori în periplurile sale muzicale de-a lungul litoralului.

Momentele majore care i-au marcat cariera tânărului artist în vârstă de 25 de ani sunt participarea la Concerto del Primo Maggio, o manifestare culturală italiană extrem de populară ce polarizează atenţia a peste 2,5 milioane telespectatori şi un numeros public ce umple piazza di Porta San Giovanni la Roma, precum şi concertarea în deschiderea evenimentului ce afirma duetul Sonohra drept proaspăt câştigător al celebrului festival de la San Remo.

Programul muzical cuprinde piese din repertoriul unor artişti celebrii precum Laura Pausini, Lucio Battisti, Ramazzoti sau Nek, dar şi compoziţii proprii. Unul din momentele de forţă ale lui Giuseppe este cel de improvizaţie, nelipsit în orice spectacol susţinut de acesta.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.