Orașul Cluj-Napoca

Ascultă!

Implică-te! Cluj în imagini

Septemberfest (2016)

Data
Access
gratuit
Loc
Sala Sporturilor Horia Demian Cluj-Napoca

În perioada 9-10 Septembrie 2016, pe platoul Sălii Sportului Horia Demian va avea loc festivalul intitulat Septemberfest, ediția a XVIII-a.

În serile de vineri și sâmbătă, clujenii vor dansa pe hiturile trupei de coveruri Septemberfest Band. Vor asculta muzica pentru suflet adusa pe scena de Adriana Berezovsky, care va prezenta adaptări din folclorul românesc și rusesc, preluări de la Maria Tănase și fado portugues. Prezentă va fi și formatia de suflători Transilvania Brass, membrii ai Filarmonicii "Transilvania" și a Operei Naționale Române Cluj-Napoca. Artiștii invitați în cadrul evenimentului sunt clujeni, cu scopul promovării artiștilor locali.

Cea de a doua scenă – By The River Stage – va aduce o calatorie muzicala lejera de la Electronica la Disco prin Afrobeat, New Jazz, World Music + multe altele si inapoi! Fundalul sonor va fi asigurat asigurat de Socol, Digital Love, Groove Salad (Feeling / Brandon Roggers) si Dodo.

În ultima zi a festivalului, trupa Voltaj va concerta pe cea de-a treia scenă, în cadrul turneului național XTOUR de lansare al noului album.

Emblema festivalului rămâne servirea berii: la halbă de un litru sau bere la metru, pentru grupurile numeroase de prieteni. Sortimentele numără beri produse în România, dar și în Cehia, Noua Zeelandă, Germania sau Olanda.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.