Orașul Cluj-Napoca

Respectă!

Implică-te! Cluj în imagini

Clujul Inclusiv

Data
Loc
Muzeul Etnografic al Transilvaniei

În perioada 30 Septembrie 2016 – 1 Octombrie 2016, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei va avea loc târgul de economie socială intitulat Clujul Inclusiv.

Târgul adună organizații și asociații din România a căror activitate principală este integrarea socială a persoanelor cu dizabilități, tineri din centre de plasament, persoane din centre de zi ori aflate în închisoare.

Reprezentanţii a peste 20 de organizaţii non-guvernamentale, instituţii sau societăţi economice îşi vor expune, confecționa la fața locului şi comercializa produsele proprii. Este o ocazie unică să cunoaşteţi activitatea acestora, dar şi să cumpăraţi produse hand-made realizate de persoane aparţinând grupurilor vulnerabile din România.

Cumpărând produsele expozanților veți ajuta copii, tineri și familii aparținând grupurilor vulnerabile să depășească dificultățile prin care trec și veți sprijini dezvoltarea organizațiilor care le oferă sprijin.

Veniturile din vânzarea produselor sunt direcționate către cheltuielile din organizațiile expozante și reprezintă o sursă de venit pentru beneficiarii acestora.

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului Clujul Inclusiv!, proiect realizat si sustinut de Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare si Incluziune Sociala in colaborare cu Municipiul Cluj-Napoca.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.