Orașul Cluj-Napoca

Informează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Seară de poezie de dragoste și concurs de karaoke

Data
Access
gratuit

Joi, 16 Februarie 2012, începând cu ora 20:00, Delirio. the club. Cluj-Napoca te invită la Banned Commercials Night.

Pentru că vrem, nu vrem, simțim și noi influențele săptămânii dedicate dragostei, am ales să o sărbătorim în felul nostru.

Indiferent că ești singur sau cuplat, de data asta nu ai niciun motiv să te dai în lături de la a-ți arăta sentimentele. Și pentru că ne gândim la tine, îți propunem o seară de poezie unde îți va fi permis să îți strigi iubirea în orice mod dorești, atâta timp cât o faci în versuri. Versurile tale, versurile altcuiva, versuri scrise de fericire, cu regret, din tristețe sau disperare… rămâne la alegerea ta.

Iar pentru că știm cât de mult îți place să cânți și vrem să încheiem seara într-o notă optimistă, seara de poezie de dragoste va fi urmată de un concurs de Karaoke, la care cel mai aplaudat îndrăzneț care urcă pe scenă va câștiga o invitație la unul dintre cele mai așteptate concerte din weekend: Grimus, The Mono Jacks și Lights Out! în Euphoria Music Hall.

În plus, vă promitem surprize fel de fel, atmosferă de vacanță și oameni prietenoși (pe modelul dacă e să vă faceți de râs, mai bine vă faceți la noi.)

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.