Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

Seara de mărturii – fost consumator, azi psiholog anti-drog

Data
Loc
Cluj-Napoca

Marți, 25 Octombrie 2016, începând cu ora 18:30, la sediul Asociației Schimbare Pozitivă (strada Horea, numărul 10, etaj 1, apartament 9) va avea loc evenimentul intitulat Seara de mărturii – fost consumator, azi psiholog anti-drog.

Majoritatea dintre noi, chiar dacă recunoaștem sau nu, avem nevoie să ne asculte cineva…un cineva care poate să înțeleagă problemele cu care ne confruntăm și să ne poată ajuta cu adevărat, fără să ne dea sfaturi neavizate. Cu toate acestea, mulți ne ascundem după scuza că „ce știu ei, psihologii?”, că ei „ știu doar ce-i în cărți, doar teorii”.

Vă invităm de această dată la o Seară Pozitivă de mărturii și discuții prin care să-l cunoaștem mai bine pe János György Kalóz, un renumit psiholog al Clujului, care nu vorbește doar din teorii, ci din experiențe extreme care l-au adus foarte aproape de moarte.

În patru ani (1996-2000), din cauza drogurilor, şi-a pierdut familia, prietenii, chiar şi casa pe care a vândut-o ca să îşi plătească datoriile acumulate. „Când mă drogam nu mă mai interesa nimic. Însă imediat după ce trecea efectul drogului simţeam că lipsea o bucată din mine, o mână, un picior, orice şi trebuia neapărat să o pun înapoi, adică să mă droghez din nou”, îşi aminteşte János.

A început lupta cu viciul său după ce a fost la un pas de moarte din cauza unei supradoze. Din 2000, după ce s-a vindecat, a început și lupta pentru prevenirea consumului de droguri, în speranţa că va reuşi să îi ţină departe de ele pe adolescenţii din toată țara.

Vă invităm așadar să cunoașteți mai multe din trăirile unui fost consumator de droguri, dar și să vă lăsați inspirați în a face schimbări pozitive în voi și comunitate.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.