Orașul Cluj-Napoca

Gândește!

Implică-te! Cluj în imagini

Școala începe la Polus

Data
Access
gratuit
Loc
Polus Center Cluj

În perioada 14-15 Septembrie 2013, Polus Center Cluj te invită copiii la Școala începe la Polus.

Micuții se vor distra la workshopurile educative și creative și vor putea câștiga numeroase premii.

Cursul de istorie – este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între patru și 15 ani și va avea loc în Piațeta Matei Corvin din Polus Center, lângă Biroul de Informații, între orele 15:00 și 19:00. Aici, micuții vor afla de la membrii asociației Datina Străbună multe informații din istoria poporului nostru și vor avea ocazia să vadă o mulțime de obiecte istorice autentice. În plus, cei mai norocoși participanți pot câștiga prin tragere la sorți unul din cele 4 e-Book Reader puse în joc.

Cursul de fotografie – Copiii cu vârste cuprinse între opt și 19 ani vor învăța tehnici și vor desluși tainele artei fotografice alături de reprezentanții Yellow Store. Cursul va avea loc în zona de food court a centrului comercial între orele 15:30 și 17:00, iar înscrierile se vor face între orele 15:00 și 15:30 în zona de eveniment. La finalul cursului, toți copiii înscriși vor avea șansa să plece acasă cu unul dincele 10 premii promoționale oferite de Yellow Store sau cele două mari premii constând în două aparate foto Nikon CoolPix L27. În plus, fiecare participant la cursul de fotografie va primi câte un magnet Yellow Store.

Curs de limbă engleză – reprezentanții Helen Doron îi așteaptă pe toți prichindeii cu vârste cuprinse între doi și zece ani să participe la un workshop creativ și educativ în limba engleză. Micuții se vor distra și vor putea câștiga și unul din cele 4 cursuri de limbă engleză oferite de Helen Doron. Cursul va avea loc în Piațeta Matei Corvin din Polus Center, lângă Biroul de Informații, între orele 15:00 și 19:00.

Curs de dezvoltare personală – acest atelier de lucru marca CLEVER Children organizat de Lifeniasium, îi va ajuta pe copii să-și descopere personalitatea și le va îmbunătăți abilitățile de comunicare în relațiile cu colegii și prietenii, profesorii și nu în ultimul rând, cu familia. Cursul ce este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între șapte și 13 ani se va desfășura în Piațeta Matei Corvin din Polus Center, lângă Biroul de Informații, între orele 15:00 și 19:00. Participanții vor putea câștiga una din bursele speciale oferite de către Lifeniasium: bursa MBA-ul copiilor CLEVER, GO game for CLEVER kids sau bursa NLP training for successful kids.

Mai mult, reprezentanții Lifenasium le-au pregătit o surpriză celor mici prin organizarea unui mini-campionat al jocului multimilenar GO. Acest joc strategic ce își originea undeva în vechea Chină, este folosit în zilele noastre drept un deosebit instrument de educație, stimulându-le copiilor atât abilitățile logice, cât și cele creative, dar și personalitatea. Câștigătorul acestui miniturneu va primi o bursă integrală Creative Thinking for kids oferită de Lifenasium.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.