Orașul Cluj-Napoca

Votează!

Implică-te! Cluj în imagini

TeCOMM 2013

Data
Loc
Cluj-Napoca

În perioada 24-26 Octombrie 2013, la Cluj-Napoca va avea loc expoconferința TeCOMM (Transylvania eCommerce Conference & Expo), ediția a III-a.

Evenimentul se va desfășura pe parcursul a trei zile în două locații diferite: 24-25 Octombrie 2013 în incinta Grand Hotel Italia Cluj-Napoca și în 26 Octombrie 2013 într-o locație surpriză și îi va reuni pe toți cei care au sau vor să își dezvolte un business în online.

Expoconferința va fi structurată diferit față de anii anteriori, nișele axate pe turism și fashion având un loc special în program. În prima zi va avea loc conferința de e-commerce cu prezentări și panel-uri de dezbateri, iar în paralel va avea loc Digital Travel Forum pentru cei din industria turismului. A doua a zi va cuprinde workshop-uri tematice legate de SEO, ad-uri, legal, marketing și comunicare.

În cele trei zile vor oferi sfaturi și informații utile peste 40 de speakeri, specialiști internaționali și naționali cu experienţă vastă în comertul online, marketing și vânzări, antreprenori de success, consultanți în ecommerce.

Directorul Asociației de Ecommerce din Europa se alătura celorlalți cinci speakeri internaționali din Olanda, UK, Belgia și din Spania, reprezentanți ai Philips, Magento și Komerkia.

Vei avea acces la know-how-ul unor profesioniști români și internaționali în strategii de vânzare, marketing, social media precum:

 • Jose Luis Ferrero – Ecommerce Specialist and Business Development PHILIPS- Spain & Portugal;
 • Wijnand Jorgend – Director European Ecommerce Association;
 • Guido Jansen – Ecommerce Conversion Optimization Specialist – Online Dialogue;
 • Rob Smith – Strategy Director/Petrolhead- Blueleaf;
 • Roberto Palencia Camara – Business Development Director-Camerika ;
 • Gonzalo Ibanez – CEO-Kanali;
 • Alin Stanciu – Manager FashionUP.ro;
 • Ela Iliesi – SEO & Online Marketing Trainer – Rezistenta Online;
 • Cosmin Negrescu CEO- SEO MONITOR;
 • Ionuț Munteanu – PPC Specialist & Trainer – Webdigital;
 • Claudia Jelea – Lawyer & Trademark Attorney at J Law.

Workshopurile sunt astfel gândite încat să permită accesul tău la ele în funcție de interes și experiență. Noi vorbitori și temele acestora se actualizează constant.

Data de 26 Octombrie 2013 va fi o zi dedicată modei, Fashion Retail Summit fiind primul eveniment din România care se axeaza pe afacerile din industria modei care au magazine fizice și online, cu antreprenori, oameni de marketing, editori de modă și bloggeri.

Conferința se va încheia cu Awards Gala, unde vor fi premiați cei mai buni dintre cei care au contribuit la dezvoltarea industriei comerțului online.

Zona Expo pune la dispoziție soluţii şi idei oferite de furnizorii din domeniu și anul acesta va reuni peste 30 de expozanți. Aceasta zonă poate fi vizitată gratuit.

Evenimentul este organizat de Libero Events.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.