Orașul Cluj-Napoca

Informează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Şcoala din Polus

Data
Access
gratuit
Loc
Polus Center Cluj

În perioada 1-2 Septembrie 2012, începând cu ora 14:00, copiii sunt invitați la Şcoala din Polus unde au şansa de a câştiga numeroase premii.

Cursul de confecţionat şi înălţat zmee

Micuţii vor învăţa alături de instructorii Asociaţiei Sportive Şcoala de Zmei, arta construirii şi manevrării unui zmeu. În plus, în cele două zile, cei ce vor participa la acest curs, vor avea şansa de a câştiga prin tragere la sorţi, unul din cele 10 iPod-uri Shuffle, oferite ca premiu.

Cursul va fi împărţit pe două categorii de vârstă după cum urmează:

  • copii cu vârsta cuprinsă între 4-10 ani – vor participa la atelierul de confecţionat zmee;
  • copii cu vârsta cuprinsă între 11-18 ani – vor învăţa să înălţe şi să manevreze zmee în spaţiul special amenajat în parcarea centrului comercial.

Cursul creativ IPB

La acest curs copiii se vor distra prin parcurgerea unor jocuri educative precum vânătoarea de cuvinte, coloreaza după număr sau balonul formelor geometrice. Participanţii acestui curs vor avea şansa de a câştiga prin tragere la sorţi unul din cele 50 de ghiozdane oferite de către IPB.

Cursul este adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 12 ani.

Cursul de limbă engleză Helen Doron

Acest curs le va oferi participanţilor câteva lecţii demonstrative ce propun o noua metodă de învăţare a limbii engleze şi totodată o serie de ateliere arts&crafts. Copiii ce se vor înscrie la acest curs vor putea câştiga unul din cele 4 cursuri Helen Doron valabile pentru o lună de zile.

Cursul este adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 şi 10 ani.

În plus, în cele două zile ale evenimentului, reprezentanţii Asociaţiei Sportive Şcoala de Zmei au pregătit câteva demonstraţii spectaculoase de kiting ce se vor desfăşura în parcarea centrului comercial, în zona intrării 1.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.