Orașul Cluj-Napoca

Votează!

Implică-te! Cluj în imagini

Business Smart School (BSS)

Data
Loc
Cluj-Napoca

În perioada 9-16 septembrie, studenţi din toată ţara vor veni la Cluj-Napoca pentru a participa la cea de a V-a ediţie a şcolii de toamnă Business Smart School (BSS), proiect aflat sub coordonarea Organizaţiei Studenţilor Economişti (OSE).

BSS este un eveniment de amploare naţională care se adresează tinerilor de la profilurile economice, atât de la nivel licență, cât și master. Scopul acestuia este familiarizarea studenților cu modul de funcționare al circuitului economic actual și cu provocările întâmpinate de companii pe piața curentă.

An de an proiectul are loc în cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca. Spre deosebire de edițiile precedente, Business Smart School 2012 reunește 24 de tineri care vor participa la traininguri și workshopuri pe domeniile de activitate Producție, Comerț și Servicii. În cadrul trainingurilor, studenților li se vor prezenta diferite aspecte privind realitatea economică actuală, urmând ca, în cadrul workshopurilor, aceștia să pună în aplicare informațiile primite pentru a rezolva diversele probleme cu care se vor confrunta prin intermediul unor studii de caz. Ei vor lucra în echipe a câte 4 participanți fiecare.

Studenții pasionați de economie mai au ocazia de a aplica pentru BSS până miercuri, 5 Septembrie 2012. Taxa de participare este doar 50 de lei, iar masa și cazarea sunt asigurate de către organizatori pe toată perioada derulării proiectului.

Organizația Studenților Economiști (OSE) a fost fondată în anul 2006 de către reprezentanţii studenţilor din Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, Cluj-Napoca. De la înfiinţare, OSE a încercat să compenseze lipsurile sistemului educaţional din România şi să creeze o punte între mediul academic şi mediul de afaceri, oferind studenţilor posibilitatea de a participa la traininguri de specialitate, stagii de practică, şcoli de vară, şcoli de toamnă, precum şi conferinţe internaţionale sau conferinţe locale pe diferite teme economice.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.