Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Săptămâna Responsabilităţii Sociale Sanofi

Data
Access
gratuit
Loc
Polus Center Cluj

Vineri, 1 Iunie 2012, între orele 9:00 și 18:00, Polus Center Cluj alături de Centrul Medical Asteco şi liderul mondial în producţia de medicamente, Sanofi, îi invită pe clujeni la un eveniment special din cadrul campaniei Săptămâna Responsabilităţii Sociale Sanofi.

Proiectul de mare amploare, cu acoperire naţională, are ca obiectiv informarea şi responsabilizarea publicului larg privind necesitatea efectuării de controale medicale regulate şi importanţa acestora în detectarea cât mai precoce a riscului de diabet zaharat şi a afecţiunilor cardiovasculare. Campania beneficiază de suportul medical oferit de medici de diferite specialităţi – diabetologi, cardiologi, neurologi, nefrologi şi medici de familie.

În cadrul evenimentului ce va avea loc în zona de food court a centrului comercial, clujenii vor beneficia de determinări gratuite ale tensiunii arteriale, indicelui gleznă-braţ, ale glicemiei şi vor primi recomandări de specialitate din partea cadrelor medicale. Persoanelor care doresc să beneficieze de aceste testări le este recomandat să nu mănânce cu două ore înainte de efectuarea analizelor

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.