Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

Andreea RĂDUCAN – Reversul medaliei

Data
Access
gratuit
Loc
Polus Center Cluj

Sâmbătă, 2 Iunie 2012, începând cu ora 15:00, Polus Center Cluj invită clujenii să o întâlnească pe Andreea RĂDUCAN, cu ocazia lansării cărţii autobiografice, Reversul medaliei.

La eveniment va fi prezentă şi Oana Ban – campioană olimpică la gimnastică, medaliată cu aur la Atena 2004. Reversul medaliei este o carte extrem de emoţionantă despre sportul de mare performanţă, despre o sportivă care a găsit resursele necesare pentru a merge mai departe după nedreptatea de la Sydney, o carte care ne îndeamnă sa reflectăm la propriul nostru destin, la inechităţile şi durerile pe care le-am avut noi înşine de înfruntat.

Turneul de promovare a cărţii autobiografice, ce a început pe data 19 Mai 2012, cuprinde nouă oraşe din ţară printre care Craiova, Braşov, Sibiu, Cluj-Napoca, Timişoara, Oradea, Iaşi, Suceava şi Constanţa.

Această carte autobiografică a fost scrisă la dorinţa publicului, care a urmărit tremurând de emoţie în faţa televizorului competiţiile gimnastelor din România. Şi eu am fost una dintre ele. Performanţele sunt asemănătoare, însă povestea fiecăreia este diferită. Cât de frumoasă şi grea este viaţa unui sportiv, a unei gimnaste de performanţă! Câtă muncă şi câte sacrificii sunt necesare pentru a deveni cel mai bun din lume! Şi ce simte un campion când salută publicul de pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. „Reversul medaliei” spune o poveste despre care a vorbit o lume întreagă. Începând din 19 mai, pornim în turneul de lansare a cărţii. Ne dorim să ajungem aproape de cei care vor să afle detaliile unei poveşti impresionante, declară Andreea RĂDUCAN.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.