Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Realitatea lumii de azi

Data
Loc
Reactor

În perioada 7 Noiembrie 2014 – 9 Noiembrie 2014, începând cu ora 10:00, respectiv 17:30, Reactor Cluj-Napoca te invită la un spectacol intitulat Realitatea lumii de azi, susținut de Alexandra Badea.

Plecând de la o muncă de documentare despre realitățile lumii de astăzi, vom încerca sa identificam temele comune care ne interesează, ne provoacă, ne obsedează și care ne obliga sa reacționăm analizându-le printr-un text teatral. Vom constitui echipe de lucru pluridisciplinare în care limitele atribuțiilor fiecărui „post” (regizor, actor, dramaturg, coregraf, artist vizual, scenograf) vor fi suprimate, încercând sa concepem o creație colectiva, în care tema este aleasa împreună, conceptul este formulat în fiecare grup, iar proiectul este dezvoltat într-un dialog continuu intre membrii echipei.

Alexandra Badea este dramaturg, regizor, scenarist. În paralel cu activitatea artistică, ea susține workshop-uri de dramaturgie și preda la Universitatea Paris 10 cursuri de scriere dramatică, actorie, analiza spectacolului contemporan. Ultima sa piesa publicată, Pulverizare, a obținut Marele Premiu al literaturii dramatice acordat de Centrul Național de Teatru din Franța și a fost montată la Teatrul Național din Strasbourg.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.