Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

Pour femme by dorinnegrau

Data
Loc
Cluj-Napoca

Cum poți surprinde parfumul în artă? Ne arată Liviu Bora, Dragoș Burlacu, Francisc Chiuariu, Cristi Gașpar, Florin Ghioca, Gabriel Ghizdavu, Lucian Muntean, Vasile Pop Negreșteanu, Ionel Onofraș, Cătălin Precup, Justinian Scarlatescu, Gabi Stamate, Aurel Tar, Mirela Trăistaru și Daniel Tufiș.

Vernisajul expoziției Pour femme by dorinnegrau va avea loc miercuri, 8 Iunie 2011, de la ora 18:00, la Maitresse Maison Store.

Am vrut să realizez o punte între vizual și design, să ofer un regal femeilor prin arta contemporană, mirosind parfumul ,,pour femme,, cameleonic pentru femeia contemporană, activă, în top, în bussines, în viață, în familie. Îmi doresc o socializare cât mai profundă cu arta contemporană, îmi doresc să atrag cât mai mulți cumpărători de artă contemporană. Cei 15 artiști care au avut curaj să răspundă provocării mele au reușit să redea feminitatea și senzualitatea parfumului dar și să îl înfășoare misterios în lucrare, abordând propria tehnică în realizarea lucrării sub forma unei amprente proprii fiecăruia. declară Dorin Negrau.

Asistam la primul proiect în care se asociază artiști plastici, vizuali cu un designer vestimentar în încercarea de a creiona parfumul. Vernisajul conține 20 de lucrări ce tratează mirosul în toate formele lui, de la cel inocent al copilăriei pâna la cel erotic, seducător, voluptos, întreaga colecție fiind structurată ca o poveste.

Expoziția nu se adreseaza doar femeilor, ci tuturor iubitorilor de artă: între 8 și 24 Iunie 2011, Dorin Negrau vă așteaptă la Maitresse Maison Store (strada Samuil Micu, numărul 4, Cluj).

Designerul Dorin Negrau a debutat la începutul anilor `90, când încă moda romaneasca se afla în primele sale tatonări capitaliste.

Pasiunea pentru designul vestimentar a devenit cu timpul și o afacere profitabilă. Prezenţa la toate festivalurile de moda importante, precum și organizarea unor evenimente în cadrul cărora presa de specialitate a vizionat creaţiile designerului, au constituit o recunoaștere care a contribuit la dezvoltarea unui brand Dorin Negrau. În perioada 2003 – 2006, designerul Dorin Negrau și-a pus amprenta inconfundabilă și asupra accesoriilor, lansând încălţaminte și accesorii marca Dorin Negrau.

Pe lângă contribuţia sa incontestabilă în domeniul modei din România, designerul Dorin Negrau reușește să se lanseze și în domeniul beauty. El creează si poduce propria sa linie de produse dermato-cosmetice: CLONA.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.