Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

Ritualz †‡†

Data
Access
10 lei
Loc
Gambrinus Live Stage Pub

Probabil cel mai dark eveniment de muzica electronica ce a avut loc vreodata la Cluj-Napoca! Vineri, după miezul nopții.

†‡† RITUALZ (witch-house, ghost-drone) Mexico — website | facebook

+ NEW DISORDER „after-party & warm-up” (post-punk revival/post-punk classic/alternative-indie/new-wave/britpop -dj set) Romania/Cluj Napoca — facebook


Ritualz (aka †‡†) este un proiect de muzică electronică pornit în vara anului trecut, care se inspiră din ansamblul științelor și al practicilor oculte cu idei de teme muzicale şi titlurile pieselor din repertoriu. DJ-ul de origine mexicană promovează ritmuri dance cu o tentă sumbră (având influenţe industriale, combinat cu black metal, hip-hop şi noise). Pe lângă faptul că la scurt timp după prima apariţie scenică, artistul a fost semnat la casa de discuri Disaro (având sediul la Houston, Texas), este foarte interesant faptul că a fost luat în seamă şi pentru conceptul artistic al proiectului, fiind inclus în catalogul de artă muzicală “Chromatic: The Crossroads of Color and Music”, alături de Daft Punk, Blue Man Group, John Zorn, Jónsi & Fifty Nine Productions, Ratatat, Holy Fuck and Kaki King.

Pe cel mai recent EP, Ghetto Ass Witch (2011) artistul abordează muzica trance în manieră hip hop, cu un tempo mai rapid, dar o atmosferă mult mai întunecată ca înainte.


Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.