Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

Playlist

Data
Loc
Teatrul Național Lucian Blaga

Sâmbătă, 7 Ianuarie 2017, începând cu ora 19:00, Studioul Euphorion din cadrul Teatrului Naţional Lucian Blaga te invită la premiera spectacolului de teatru intitulat Playlist de CC Buricea Mlinarcic.

Regia: Tudor Lucanu. Scenografia: Tudor Lucanu.

În distribuție: Emőke Kató, Ovidiu Crişan, Sânziana Tarţa, Mihai-Florian Nițu, Adrian Cucu și Matei Rotaru.

PLAYLIST este o poveste derulată de-a lungul a nouăsprezece ani – între 1989 și 2008 – a unei familii româno-maghiare, trecute prin „epoca de aur”, cu alte cuvinte fără lumină, căldură, cu alimentele raționalizate și ajunse, în cele din urmă, în plină democrație. O democrație în care vechii securiști sunt acum oameni de afaceri prosperi, iar atunci când sunt demascați, e firesc să nu recunoască: „Nu sunt decât un biet om de afaceri implicat până peste cap în schimbarea la față a țării noastre…”.

Despre acest spectacol, regizorul Tudor Lucanu declară: „Playlist este istoria unei familii mixte care începe în comunismul românesc și se adaptează treptat la noile forme sociale. Playlist este o istorie recentă. O istorie care ne-a schimbat și care continuă să ne schimbe cu sau fără voința noastră. O istorie pe care nu ai cum să o controlezi, ci care mai degrabă te controlează ea pe tine. O istorie subjugată manipulării de orice fel”.

Recomandare de vârstă: 14+.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.