Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

Paco Osuna, K!D Chriss și Lizz

Data
Access
30 / 50
Loc
Club Midi

Vineri, 8 Aprilie 2016, începând cu ora 23:00, Sala Polivalentă Cluj-Napoca te invită să te distrezi alături de Paco Osuna, K!D Chriss și Lizz.

Paco Osuna este unul dintre cei mai reprezentativi artiști din industrie, cu o carieră de peste 20 de ani, reușind să-și creeze un loc important pe scena muzicii techno la nivel internațional, fiind considerat un arhitect al sunetului. Dedicarea totală, talentul, creativitatea și inovația și-au spus cuvântul în producțiile și set-urile lui Paco.

Creativitatea este libertatea din spatele unei idei, continuată prin pasiune și dedicare, rezultând o carieră de peste zece ani și fondarea proiectelor Midi, MIORITMIC și S*NOVA, ce au pus Clujul pe harta muzicii electronice internaționale. Cu o seriozitate meticuloasă, K!D Chriss continuă să ofere oricărei petreceri o experiență vibrantă și intensă, des întâlnindu-l alături de artiști emblematici ai muzicii techno.

Pasionat de muzică încă din copilărie, Lizz a început să mixeze de câţiva ani, în scurt timp reușind să se remarce prin originalitate iar producțiile sale să cunoască un succes răsunător. Fiind influențat de producțiile [a:rpia:r], ale lui Ricardo Villalobos sau Fumiya Tanaka, stilul său variază de la minimal techno la dark experimental.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.