Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

Otros Aires

Data
Access
20-40
Loc
Diesel Club
Opera Națională Română Cluj-Napoca

Vineri, 15 Aprilie 2011, Otros Aires, una dintre cele mai de succes trupe argentiniene de nuevo-tango-electronico, va susţine două spectacole extraordinare la Cluj-Napoca. Concertele vor avea loc pe scena Operei Române de la ora 19:00 şi în Diesel Club de la ora 22:30.

Prezent pentru a patra oară în România, dar pentru prima oară în Cluj, grupul OTROS AIRES, format din Miguel Di Genova (voce, chitară şi aranjamente electronice), Emmanuel Mayol (tobe şi percuţie), Omar Massa (bandoneon) şi Diego Ramos (pian), promite un cocktail energizant din elemente ale tangoului tradiţonal şi sonorităţi contemporane. Mai mult decât un concert, spectacolul lor fuzionează creativ chitara acustică şi bandoneonul cu muzica electronică şi proiecţiile video. De altfel, World Music Society din Toronto a definit spectacolul OTROS AIRES drept „unul dintre cele mai reprezentative şi complete show-uri audiovizuale”. Spectacolul va fi completat de perechile de dansatori ale scolii de tango argentinian „ProfumoDiTango”.

Intrarea pentru concertul de la Opera Română începe de la 20 de lei, iar în Diesel Club de la 40 de lei. Biletele pentru ambele spectacole se gasesc la Diesel Club, iar cele pentru Operă şi la casa de bilete a Operei Romane.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.