Orașul Cluj-Napoca

Învață!

Implică-te! Cluj în imagini

Odyssey

Data
Loc
Irish & Music Pub Cluj-Napoca

Sâmbătă, 17 Martie 2012, începând cu ora 21:00, Irish & Music Pub te invită la un concert Odyssey.

Povestea trupei nu se deosebeşte foarte mult de poveştile altor formații. Faptul că există se datorează pasiunii pentru muzică şi credinţei că au ceva de spus într-o lume în care e tot mai greu să găseşti un loc.

Asta suntem noi, nişte nebuni încăpăţânaţi, care cred că mai pot visa…

În altă ordine de idei, pentru cei care vor date concrete, grupul s-a format în 1996, la iniţiativa lui Cristian Rangu şi a lui Laurenţiu Paicu. Au urmat diverse festivaluri cu rezultate mai mult sau mai puţin importante, dar din care au învăţat cât s-a putut de mult.

Daca vă întrebaţi ce stil de muzică interpretează, putem să vă spunem că oficial este folk-rock. Neoficial, este muzică din suflet. Ascultati şi daţi-vă cu părerea, şi dacă nu sunteţi de acord, încadraţi-i unde doriţi.
Din 1999 funcţionează în formula actuală (componenţa instrumentală), căci membrii s-au mai schimbat. Au “suferit” şi influenţe căci altfel nu se poate, având în vedere cât de diferiţi sunt ca personalitate.

De cântat au cântat peste tot unde s-a putut şi cam peste tot unde au fost invitaţi. Toate cântările au culminat cu cele din Germania şi Italia, în 2001 şi respectiv 2003, unde au fost primiţi foarte bine, chiar dacă publicul nu înţelegea o boabă româneşte.

Formaţia Odyssey a luat fiinţă în 1996, la iniţiativa lui Cristian Rangu şi a lui Laurenţiu Paicu, cu ocazia participării la festivalul de muzică folk “Chitara de Argint” de la Reghin. De atunci, grupul a trecut prin schimbări de componenţă şi stil, ajungând ceea ce este astăzi.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.