Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

Noaptea Dependenţilor de Trailere #2

Data
Access
10 lei
Loc
Irish & Music Pub Cluj-Napoca

Vineri, 2 Decembrie, începând cu ora 20:00, Două Minute, PMA Invest și Irish Music&Pub prezintă: Noaptea Dependenților de Trailere, Ediția 2! Cu participarea extraordinară a Creative Monkeyz și NatiF.


Asociația Două Minute ți-a pregătit o „portie zdravănă de trailere”: zece categorii te vor ține lipit de scaune, timp de 5 ore. Vei râde, vei plânge, te vei înfricoșa, vei fi încântat, întristat, bulversat și vei plecă acasă cu o lista de filme pe care vei fi convins că „trebuie să le vezi”. Trailerele pe care le-am ales sunt unu și unu dinamice, energice, artstice, muzicale, impresionante…ce mai…cu siguranță nu te vei plictisi la NDT2. Cele zece categorii prezentate la Noaptea Dependenților de Trailere Ediția 2 sunt: comedie, dramă, animație, fantezie/SF, dance, horror, bad-ass, jocuri, plus o categorie specială în care vor fi prezentați într-un mod aparte un actor și un regizor și categoria de filme care urmează să ruleze („upcoming”) prezentată de Creative Monkeyz. Fiecare categorie conține 8 trailere, calitatea acestora fiind HD atât video cât și audio, pentru că să te poți bucură din plin de „produs”. Pauzele vor fi animate de trupă NatiF, care vor ține energia, dinamismul și entuziasmul în priză, iar pe parcursul evenimentului „Doua Minute” și Irish Music & Pub oferă Berea NDT și Meniul NDT la prețuri speciale. Intrarea la eveniment este 10lei.
Așadar vino în 2 decembrie, de la 20.00, în Irish Music & Pub la „Noaptea Dependenților de Trailere” pentru că „LUNGIMEA NU CONTEAZĂ!”

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.