Orașul Cluj-Napoca

Gândește!

Implică-te! Cluj în imagini

Mute & Natif

Data
Access
10 lei
Loc
Irish & Music Pub Cluj-Napoca

Vineri, 3 Februarie 2012, începând cu ora 20:30, Irish & Music Pub va găzdui un concert unplugged al formaţiilor Mute şi Natif.

Mute este o trupă de rock alternativ din Cluj-Napoca alcătuită din: Mihai Tăbăcaru (voce), Andrei Brumaru (chitară solo), Alexandru Nap (chitară ritm), Cristian Anton (bass) şi Sara Sîntamarian (tobe). Trupa s-a lansat în decembrie 2009, susţinând ulterior numeroase concerte în Cluj-Napoca pe diferite scene şi participând la diverse festivaluri.

În 13 noiembrie s-a clasat pe locul 2 în finala de la Bucureşti a concursului „Byron – Rock your Highschool”. În 4 septembrie 2011 trupa Mute s-a clasat pe locul 1 in finala Festivalului Imagine Romania 2011 urmând să reprezinte ţara în finala internaţională din vara anului 2012. În prezent trupa Mute lucrează la primul album.

Natif este o prezenţa nouă şi inedită în peisajul muzical clujean. Formaţia îmbină muzica cu energia într-un melanj muzical compus din elemente alternative şi brit-folk. Povestea Natif a început în luna septembrie 2011 având un prim capitol de existenţă efervescent materializat prin o serie de concerte în cluburi şi aer liber, un premiu pentru „Debutul Anului” în cadrul Premiilor Irish & Music Pub 2011, includerea ca prima trupă din România în proiectul internaţional KINETERS şi nominalizarea la categoria „Cei mai buni artişti locali” în cadrul premiilor ClujLife Awards 02.


Fotografii

Poze realizate de Raluca COZMA.

Pentru a afla ultimele noutăţi din Cluj-Napoca, adaugă pe Yahoo! Messenger ID-ul nostru, OrasulCluj.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.