Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

Monarchy

Data
Loc
Irish & Music Pub Cluj-Napoca

Sâmbătă, 29 Septembrie 2012, Irish & Music Pub te invită la un concert Monarchy.

Monarchy începe turneul „Feeding the Beast Tour”.

Al doilea concert din seria celor care promovează albumul a€œFeeding the Beast” al rockerilor bucureșteni Monarchy are loc la Cluj-Napoca pe 29 septembrie, în Irish & Music Pub.

Trupa de progressive metal Monarchy a fost înființată la începutul anilor a€™90, dar reactivată în 2009. De atunci, a susținut numeroase concerte și a câștigat aprecierea presei de specialitate, fiind clasificată drept energy metal. Publicul a devenit un fan al concertelor live pline de energie și trupa a dezvoltat astfel un fan base puternic nu doar în România, ci și în țările vecine.

Stilul unic Monarchy include influențe de la heavy metal, hard rock, thrash și chiar power metal, într-o combinație inteligentă și proaspătă, cu versuri puternice și personale.

Monarchy au lansat albumul Feeding the Beast în acesta primăvară, iar discul a primit recenzii bune atât în presă locală, cât și internațională, reviste de top din Germania apreciind stilul fresh al trupei.

Power Metal (DE) a apreciat structura pieselor, dar și albumul per ansamblul său, acesta fiind considerat interesant din punct de vedere muzical și competitiv din punct de vedere al calității. Piese ca Earthquake și Feeding the Beast sunt considerate obsedante, în timp ce trackuri precum Soul Capture acoperă suveran zona baladelor.

Monarchy au bifat vara aceasta încă două evenimente importante: au cântat la B’Estfest Summer Camp pe aceeași scenă cu Mesuggah și au pregătit atmosfera pentru ARTmania Festival, într-un warm up party în Hard Rock Cafe București. Mai mult, bucureștenii au fost headlineri la unul dintre festivalurile importante din Bulgaria a€“ Berkstock, unde au atras atenția promoterilor locali și și-au consolidat fan base-ul deja existent de celalalta parte a Dunării.

Începutul de toamnă îi găsește la Posada Rock Festival, unde cântă alături de Ava Inferi și Infected Rain.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.