Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

Metapercepţie / Women’s Voice Night

Data
Access
gratuit

Pentru a sărbători femeia aşa cum se cuvine (cel puţin) în această perioadă, joi, 8 Martie 2012, Flip Flop.ro împreună cu Delirio The Club te invită la un eveniment dedicat frumosului, feminităţii şi tuturor iubitorilor lor.

Astfel, cu începere de la ora 19:00 va avea loc vernisajul expoziţiei intitulate Metapercepţie, a fotografului Dan Tămaş. Prin lucrările expuse, autorul ridică nenumărate întrebări cu privire la substraturile intereselor umane, la modul în care privim şi înţelegem lucrurile din faţa ochilor noştri, la ce ne inspiră şi ce impulsuri se nasc odată cu filtrarea emoţională a celor văzute. Vom afla împreună, pe aceasta cale, cât de diferite pot fi unghiurile de abordare a artei atunci când sunt cumulate elemente precum feminitatea, simbolismul și nuditatea.

Seara va continua de la ora 21:00 cu o petrecere pe muzică interpretată doar de femei, piesele fiind selectate din repertoriul celor mai de succes voci feminine ale tuturor timpurilor, din care dăm doar câteva nume: Tracy Chapman, Adele, Pink, Alanis Morisette, Katie Melua, Norah Jones sau Amy Winehouse.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.