Orașul Cluj-Napoca

Informează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Metal 2 the Masses

Data
Access
10 lei
Loc
Irish & Music Pub Cluj-Napoca

Sâmbătă, 2 Iunie 2012, începând cu ora 18:00, Irish & Music Pub te invită la Metal 2 the Masses.

Ti-ar plăcea ca trupa ta să cânte la Bloodstock 2012? MetalSupport aduce Metal 2 the Masses în România!

Acest concus este ocazia perfectă pentru toate trupele tinere autohtone să se afirme si să se facă cunoscute la nivel international. Câstigătorul nu doar că va cânta pe scena New Blood la Bloodstock 2012 , va avea posibilitatea să câstige munti de backline sau chiar un contract cu o casă de discuri, si multe altele pentru mai multe detali va rugam sa intrati aici www.bloodstock.uk.com/events/boa-2012/masses_venues/intro

Ca să vă înscrieti trebuie doar să trimiteti un e-mail la dark_spektru@yahoo.com cu titlul ” The Bloodstock Metal 2 the Masses”, care să contină următoarele informatii:
– numele trupei,
– logo-ul trupei,
– o adresă de web (site oficial, profil de myspace sau de facebook),
– genul abordat,
– CV scurt in format .doc
– 3 piese (în format mp3 sau link-uri către Youtube)
– Contact telefonic.

Nu există restrictii în ceea ce priveste subgenul abordat sau orasul de provenienta! Din trupele inscrise vor fi selectati 8 finalisti.

Evenimentul va avea loc în Irish & Music Pub din Cluj-Napoca in 2 iunie, iar înscrierile încep in 13 aprilie si in fiecare saptamana vor fi anuntate cate 2 trupe ce vor participa in finala. Pe 13 mai vor fi anuntate ultimele 2 trupe participante la The Bloodstock Metal 2 the Masses in Cluj-Napoca, unde vor trebui să dea tot ce pot pentru a impresiona publicul si juriul.

Bloodstock Open Air este unul dintre cele mai mari festivaluri europene de Heavy Metal, cu o traditie de 10 ani de activitate, atât indoor cât si outdoor. Având o mare diversitate în ceea ce priveste line-up-ul, pe scena lor au trecut Saxon, Nightwish, Atheist, Immortal, Motorhead, My Dying Bride, Children of Bodom, Katatonia, Gorgoroth, Meshuggah sau Cannibal Corpse. Anul acesta vor concerta 100 de trupe în 4 zile, pe 4 scene, printre care si Behemoth, Sepultura, Testament, Mayhem, Alice Cooper, Deicide, Paradise Lost, Dimmu Borgir si Alcest.

Asadar, profitati de această sansă inedită de a vă promova si de a ajunge la un nou nivel în muzică! Nu ezitati să vă înscrieti!

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.