Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

Ménage à Trois

Data
Loc
Teatrul Național Lucian Blaga

Sâmbătă, 9 Mai 2015, începând cu ora 19:00, Teatrul Naţional Lucian Blaga Cluj-Napoca te invită la spectacolul de teatru intitulat Ménage à Trois după Neil Simon.

Regia: Sorin Misirianțu.

În distribuție: Ioan Isaiu, Anca Lăcusteanu și Sorin Misirianțu.

Doi ziarişti faliți (Ioan Isaiu și Sorin Misirianțu) vor să vândă un ziar cu un nume care ar putea fi chiar cel al destinului lor financiar – Colaps. Unul dintre ei iese cu doamna în vârstă care le închiriază apartamentul, pentru a scuti banii de chirie. În apartamentul de vizavi se mută o tânără superbă (Anca Lăcusteanu). Unul dintre ziariști face o pasiune nebună pentru tânăra vecină. Din acest moment, lucrurile se complică. Piesa este o comedie irezistibilă, care aduce realul la limitele absurdului şi invers.

Ioan Isaiu – un actor complet de teatru și film. După un come-back spectaculos din Noua Zeelandă și Singapore, actorul lucrează la serialele realizate de trustul Media Pro și joacă în mai multe piese de teatru, demonstrând că dragostea dintâi nu se uită – în perioada 1995-2001 a fost actor la Teatrul Național Cluj-Napoca.

Eveniment organizat de Asociația Reflector.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.