Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

Marius Mihalache – Back to Swing

Data
Access
50 / 65
Loc
Opera Națională Română Cluj-Napoca

Luni, 10 Martie 2014, începând cu ora 19:00, la Opera Națională Română Cluj-Napoca va avea loc spectacolul intitulat Back to Swing susținut de Marius Mihalache.

Concertul Back to Swing este o poveste plină de spirit și improvizație creată de acordurile trupei și strălucirea improvizației individuale a artistului. Vom fi martorii unor momente inedite inspirate din anii ’20 – ’40 și din perioada bunei dispoziții, a swingului plin de viață, a pantofilor rupți pe ringul de dans și a ținutelor purtate cu stil.

Marius Mihalache, câștigător a numeroase premii pentru virtuozitate interpretativă încă din copilărie, a participat la concerte la Scala din Milano, Rai Uno TV și a fost invitat să cânte în deschiderea concertelor unor interpreți faimoși precum Nina Simone, Gloria Gainor, Chick Corea.

Concertele sale în Italia, Germania, Belgia, Olanda, Spania, Turcia, precum și numeroasele apariții în concerte live, la televiziune și radio în România, l-au transformat într-un artist recunoscut al unei noi formule de etno-pop-rock (combinație de țambal, percuție și chitară bass). Interpret, compozitor și aranjor al propriilor interpretări, Marius Mihalache antrenează și alți muzicieni valoroși (Teodora Enache, Lucian Maxim…), realizând interpretări etno-jazz remarcabile și originale ale folclorului românesc.

Biletele se găsesc la Agenția Operei Naționale Române Cluj-Napoca.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.