Orașul Cluj-Napoca

Votează!

Implică-te! Cluj în imagini

Mă mut la mama

Data
Access
20/25
Loc
Teatrul Național Lucian Blaga

Sâmbătă, 4 Decembrie 2010, începând cu ora 19:00, Teatrul Naţional Lucian Blaga Cluj-Napoca te invită la spectacolul de teatru Mă mut la mama de Andreas Petrescu şi, un pic, Gabriel Fătu.

Distribuţia: Adriana TRANDAFIR (mama), Andreas PETRESCU – Andrei (fratele mai mare) şi Gabriel FĂTU (Gabriel, fratele cel mic).

Scenografia: Iuliana GHERGHESCU. Regia: Gelu COLCEAG.

Doi fraţi, cu vârste apropiate de 30 de ani, unul părăsit de soţie, iar celălalt înşelat de iubită, hotărăsc să se reîntoarcă acasă la mama, pentru a continua să traiască partea cu copilăria. Mama, văduvă fiind, deşi e singură în casă, are un iubit. L-a cunoscut la facultate, mama e… stundetă! Când apar băieţii acasă, apar şi conflictele. În primul rând apar gelozii pe dormitor, fiecare are senzatia că mămica îl iubeşte mai mult pe celălalt, iar ideea că mama are un iubit, că şi ea are dreptul la dragoste, la viaţă, e de neconceput, în mintea celor doi: mama este mamă. Şi atât!

O comedie tristă, o poveste veselă, optimistă, dar cu accente tragice, o bucăţică ruptă din viaţa de familie a noastră, a tuturor, despre ceea ce ar putea însemna o familie fericită. Sau, drumul spre idealitate atunci când speranţa te învaţă să trăieşti frumos şi să te bucuri de fiecare clipă! Multe răsturnări de situaţie, fiecare încearcă să îşi marcheze teritoriul, dar, de fiecare dată, cu răbdare şi toleranţă, cu nervii întinşi, dar şi cu mult umor, totul se poate rezolva….

Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere, respectiv 15 lei biletul. Biletele se achiziţiona şi on-line.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.