Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

Mă mişc prin joacă, respir în natură

Data
Access
gratuit
Loc
Cluj-Napoca

Sâmbătă, 24 Mai 2014, începând cu ora 10:30, pe stadionul pensiunii Casa Zânelor din Florești, va avea loc evenimentul intitulat Mă mişc prin joacă, respir în natură.

Toti copiii participanţi la evenimentul Ma mişc prin joacă, respir în natură, vor avea acces gratuit în data de 1 Iunie 2014 la Aqua Park Florești, iar părintii vor avea reducere de 50%.

Primul eveniment din campania Mă mişc prin joacă, respir în natură, campanie de promovare a mişcării şi sportului în rândul părinţilor şi copiilor se numeşte Poveşti cu aer curat. Campania îşi propune să atragă copiii la momente de mişcare din faţa calculatoarelor şi televizoarelor, prin joacă. Proiectul nostru le oferă o variantă care îmbină utilul cu plăcutul. Activităţile în care se folosesc jocurile de mişcare sunt atractive şi îndrăgite cu uşurinţă de copii. Jocurile de mişcare îşi aduc contribuţia la formarea capacităţilor organizatorice, de control şi autocontrol.

Am decis să iniţiem o campanie în care să propunem tot felul de metode de mişcare, dar în special care sunt la îndemana oricui. Evenimentele din această campanie se vor derula periodic, în funcţie de anotimp desfăşurându-se în aer liber sau în interior.

Programul va începe cu un moment de gimnastică de înviorare, susţinut de Alina Manolea, instructor de gimnastică şi balet la Clubul Sportiv Hayashi Activ din Floreşti, judeţul Cluj, apoi se va desfăşura un ciclu de exerciţii sportive, organizate de Adrian Muntean, preşedintele Asociaţiei Sportive minute DE mişcare şi programul se va finaliza cu o serie de jocuri de mişcare, desfăşurate de Csaki Liliana, administratorul site-lui pentru copii CalendarulMagic.ro.

Evenimentul este organizat de Asociaţia minute DE mişcare şi CalendarulMagic.ro.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.