Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

Ludoteka în vizită la Cărturești – Decorațiuni de Crăciun

Data
Access
30 lei
Loc
Cărturești Cluj-Napoca

Miercuri, 16 Noiembrie 2016, începând cu ora 18:30, Cărturești din Iulius Mall Cluj te invită la atelierul intitulat Ludoteka în vizită la Cărturești – Decorațiuni de Crăciun.

Ho ho ho!

Voi la ce vă gânditi când auziţi cuvântul Crăciun? La moșul încărcat cu daruri? Sau la bradul împodobit? Poate le prăjituri şi globuri?

Noi ne gândim la toate astea și în plus la decorațiunile care ne fac casele, ba chiar și librăria, mai frumoase. Și pe care încercăm în fiecare an să le facem mai speciale.
Tocmai de aceea deschidem sezonul meșteritului de decorațiuni pentru Crăciun. Dacă sunteți pregătiți să fiți creativi vă așteptăm la un prim atelier de decorațiuni animat de prietenii de la Ludoteka.

Cristina Leau, artist plastic iscusit, cu cunoștințe temeinice și vaste despre arta plierii hârtiei, vă va ghida în deslușirea diagramelor Origami și împreună cu Flavia Tothpal, coordonator artistic Ludoteka, vă vor ajuta să folosiți pliurile și decupajele pentru rezolvarea problemelor. Veți confecționa sub îndrumarea lor o serie de decorațiuni pentru pomul de Craciun.

Numărul maxim de participanți: 20.
Vârsta minimă: șase ani
Inscrieri la adresa: flaviatothpal@yahoo.com.

Atelierele artistice continuă într-un spațiu de poveste, ceainăria Cărturești din Iulius Mall, unde vă invităm să explorați conceptul Ludoteka, dedicat cu mare implicare tuturor iubitorilor de activități creative.

Am unit într-un singur fir epic artiști plastici dibaci, înzestrați, pedagogi bine informați, suflete deschise, visătoare și inimi mari, care prin convingerile și implicarea lor vă vor fi alături în călătoria inițiatică în lumea magică a artei. Sculptori, muzicieni, fotografi, actori, arhitecți, designeri și profesori de artă plastică, numiți generic ludotekari, colaborează, plănuiesc și creează, cu complicitatea voastră, o poveste care aduce cu sine zâmbete, destindere, cunoaștere, fuziune, inventivitate și, nu în ultimul rând, o finalitate reprezentată prin creații unice.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.