Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

In_Cluj_Art – Incluziune prin artă pentru tinerii clujeni!

Data
Loc
Cluj-Napoca

Joi, 17 Noiembrie 2016, începând cu ora 18:00, la Cinema Dacia va avea loc prima ediție a spectacolului concurs pentru tinere talente intitulat In_Cluj_Art – Incluziune prin artă pentru tinerii clujeni!.

Programul va cuprinde momente artistice pe tema incluziunii sociale menite să promoveze dezvoltarea unei atitudini sociale pozitive, bazată pe implicare activă, toleranţă, solidaritate şi respect faţă de grupurile vulnerabile din comunitate.

Timp de o zi tinerii Clujului, prieteni, părinți și bunici sunt invitați să intre în comunitatea celor care iubesc arta și să se bucure în familie, trăind împreună o experiență memorabilă, departe de preocupările cotidiene.

Toți concurenții vor primi diplome de participare, iar câștigătorii, premii în bani și alte beneficii. De asemenea pregătim și spectatorilor surprize plăcute oferite prin tragere la sorți.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului “In_Cluj_Art – Incluziune prin artă pentru tinerii clujeni”, proiect realizat de PROIS-NV cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.