Orașul Cluj-Napoca

Informează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Kumm & Ostava

Data
Loc
Flying Circus Pub Cluj-Napoca

Sâmbăta, 21 Ianuarie 2012, începând cu ora 23:00, Flying Circus te invită la un concert Kumm. Invitaţi speciali: Ostava (Bulgaria).

Organizatori a multor concerte din Bulgaria, formația Ostava s-a format în Sofia în anul 1991. Până în prezent, trupa a scos patru albume de studio și peste 15 videoclipuri și singleuri. În cei douăzeci de ani de existență, formația a concertat pe scenele mari ale Europei, în cadrul festivalelor de renume (EXIT, Sziget, Spirit of Burgas sau Elevation) și au avut concerte în deschiderea unor artiști de renume mondial, cum ar fi Lenny Kravitz, Placebo sau Ian Brown.

Formația KUMM, care anul acesta împlinește 15 ani de existență, s-a format în Cluj Napoca, în anul 1997. Până în prezent, formația a lansat cinci albume de studio: Moonsweat March (2000), Confuzz (2002), Angels & Clowns (2005), Different Parties (2006) si Far From Telescopes (2009). Anul trecut
a fost un an plin pentru formație, băieții lansând două single-uri ”Foul Play” și ”Eskimo”, care se pot downloada gratuit de pe internet, ultimul având în spate un turneu de promovare care a inclus 14 orașe din România și Republica Moldova. În luna octombrie, formația a concertat în Germania și Elveția, în
cadrul unui turneu ce a acoperit 12 orașe. 2012 se anunță un an la fel de plin pentu KUMM, întrucât trupa compune la momentul de față piese noi, cu gândul la un al șaselea album.

Componență

Cătălin Mocan – voce
Eugen Nuțescu – chitară, voce, muzicuțăâ
Kovács András – clape
Mihai Iordache – saxofon
Uțu Pascu – bass
John Ciurea – tobe

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.