Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

Kenya – The Land of Migrations

Data
Loc
Cluj-Napoca

Sâmbătă, 20 Noiembrie 2010, începând cu ora 18:00, la Maitresse Maison (strada Samuel Micu, numărul 4) va avea loc vernisajul expoziţiei de fotografie Kenya – The Land of Migrations.

Autorul fotografiilor este fotojurnalistul Florin GHIOCA care, la invitația National Geographic Channel, a petrecut o săptămână în rezervația Masai Mara din Kenya, unde a fotografiat marea migrație a animalelor care străbat ecosistemul Serengeti.

Am fost în Kenya la invitaţia National Geographic Channel. Am fost singurul jurnalist român invitat să participe la acest proiect internaţional şi a fost aleasă rezervaţia Masai Mara din Kenya pentru a exemplifica migraţia animalelor. Este o mişcare incredibilă a vietăţilor. Noi poate că nu o înţelegem, dar poate că acest proiect ne va ajuta să ne dăm seama ce înseamnă o deplasare masivă de animale, dar şi lupta lor pentru supravieţuire. Au fost invitaţi 40 de jurnalişti din toată lumea. Pentru expoziţie am pregătit 35 de imagini cu mai multe animale. Este o lume impersionantă, greu de descris în cuvinte. Prefer să las fotografiile să vorbească și să spună povestea milioanelor de animale care migrează în fiecare an între Tanzania și Kenya – declară Florin GHIOCA.

Expoziţia va fi cu vânzare. Sumele obţinute vor fi direcţionate către campaniile pentru protejarea felinelor mari.

Kenya – The land of Migrations va rămâne pe simeze până pe 5 Decembrie 2010 și este cu vânzare. Fondurile obținute vor fi donate campaniilor pentru protejarea felinelor mari.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.