Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

Iv cel naiv – Versez

Data
Access
gratuit
Loc
Cărturești Cluj-Napoca

Miercuri, 7 Martie 2012, începând cu ora 19:00, Editura Vellant te invită în Librăria Cărtureşti din Iulius Mall Cluj la lansarea celui de-al doilea tiraj al volumului Versez scris de Iv cel naiv şi ilustrat de Vali Petridean.

O carte plină de păpădii, delicii şi suplicii urbane, detalii naive de zi cu zi şi sms-uri cu rimă, volumul publicat la Vellant îşi aşteaptă cititorii miercuri seară, la o lansare despre care reprezentanţii editurii spun doar că va fi caldă şi prietenoasă ca poemele lui Iv. Printre detaliile serii se numără brioşe care conţin versuri, cărţi cu dedicaţii naive şi o instalaţie din hârtie creată de Vladimir Turturica şi inspirată de poemele lui Iv.

Volumul surprinde în 110 pagini complet ilustrate câtă tristeţe e în viaţa unei bacterii şi câtă ironie e în destinele partenerilor de trafic, câtă poezie încape într-un sms şi câte lucruri din viaţa de zi cu zi pot fi spuse in versuri: declaraţiile de dragoste, certurile de la hypermarket, poveştile de la birou, extragerile loto, hobby-urile.

Iv cel naiv, pe scurt: poeziile lui Iv au apărut online în urmă cu doi ani, pe blogul său. Între timp, au strâns tot mai mulţi cititori şi s-au mutat într-un loc mai mare, ivcelnaiv.ro, dar şi într-un album pe măsură, publicat de Editura Vellant, aflat acum la al doilea tiraj.

Vali Petridean, pe scurt: pentru că o imagine face cât o mie de cuvinte, despre Vali Petridean vorbesc cel mai bine chiar ilustraţiile sale. Te invităm să le descoperi pe site-ul său oficial.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.