Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

incubator107

Data
Loc
Fabrica de Pensule Cluj-Napoca
L`atelier Cafe Cluj-Napoca

Între 18-19 Februarie 2012, caravana incubator107 se opreşte şi în Cluj-Napoca, astfel că L’Atelier Cafe, Fabrica de Pensule şi ceainăria Samsara vor găzdui un maraton de ateliere.

incubator107 era, în 2011, locul în care oricine poate învăța pe oricine orice, o mansardă în buricul Bucureștiului, la Hala Traian. incubator107 în 2012 este ideea că ORIUNDE, oricine poate învăța pe oricine orice. Caravana incubator107 pornește spre Cluj: ne cunoaștem, ne curtăm, ne decidem, te inițiem și continuăm împreună.

Lăsăm poezia și-o spunem pe-aia dreaptă – habar nu ai ce-i un incubator107. Hai să te dumirim. Te purtăm pe sus, în uichendul 18-19 februarie, din Fabrica de Pensule, în L’Atelier Cafe și în Samsara, să experimentezi pe pielea ta. Te lăsăm paf cu un maraton de ateliere: înveți să jonglezi, te automasezi, reciclezi creativ, faci origami și hârtie 3D, feng shui și yoga acrobatică, dansezi jazz dance, devii scriitor, te cufunzi în povestea cafelei și dai pe gât o dușcă de ceai african. Bașca, concert Late Summer.

incubator107 – l-ai văzut, l-ai plăcut, un concurs e de trecut! Dacă ai un grup de prieteni sau un ONG și sunteți convinși că e nevoie de un incubator în Cluj, înscrie-te în concurs până pe 16 martie, donează 50 lei la pușculița pentru drumul lung și anevoios, completează oracolul caravanei, și juriul ne cerne finaliștii.
Proba de foc îți cere un maraton de ateliere! Pe 7-8 aprilie venim năvală cu juriul peste tine, te iscodim, te hărțuim și spunem tare: ești sau nu ești tu cel care?

Tu ești! Te inițiem, te testăm, te găzduim la noi, te punem la treabă, te punem la tablă, te aplaudăm, ne bucurăm, creștem, creștem, creștem. Nu-i de glumit, pe 6 mai ești gata de piuit!
Pe 12 mai lansezi singur-singurel prima Nocturnă incubator107. Păzea că vine!

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.