Orașul Cluj-Napoca

Dezvoltă!

Implică-te! Cluj în imagini

Histrioniada Liceenilor

Data
Loc
Cluj-Napoca

În perioada 8-12 Septembrie 2014, în Cluj-Napoca va avea loc festivalul național de artă intitulat Histrioniada Liceenilor.

Histrioniada Liceenilor este un festival național de teatru, aflat la cea de-a 12-a ediție, ce vizează creşterea interesului şi implicării tinerilor în activităţi culturale, crearea de legături între elevii liceelor participante, creşterea încrederii de sine şi a nivelului prestaţiei participanţilor.

Timp de trei zile, participanții vor încerca să încânte publicul cu piese de teatru, filme de scurt metraj, concerte și diverse dansuri.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc în data de 8 Septembrie 2014, începând cu ora 16:00, la Auditorium Maximum.

În prima zi a festivalului trupele de teatru clujene Sofocel, Euripide și Aristofan o să joace pe scenă piesele Electra, Hecuba și Adunarea femeilor, urmând ca începând cu ora 20:30 în Irish & Music Pub să concerteze trupele Chilliez și Breakout.

Trupele clujene Alb pe negru, Marius și Viceversa o să joace în a doua zi, în data de 10 Septembrie 2014, începând cu ora 13:30, piesele Ink and Incapability, The Anthology of British Time și Spectatorul condamnat la moarte și Trupa Minicinis din Covasnao să joace Moftangii, iar de la ora 20:00, Emeric Imre va concerta la Sala Auditorium Maximum.

În data de 11 Septembrie 2014, Trupa fără nume din Carei o să joace piesa Olie Domnului, turdenii Ametist o să ne prezinte piesa Crimă în camera verde și trupa Atelierul de teatru din Botoșani o să joace Rețeta dragostei. În aceeași zi, Negoi Gabriel (Cluj-Napoca) o să ne prezinte scurtmetrajul Doar cateva secunde…, Voicu Vlad (Cluj-Napoca) ne va arăta Cum s-a facut asa tarziu asa de repede? și o să vizionăm filmulețul celor de la Trupa numit The real Slim Shadys. După ora 19:00, o să ne putem bucura de un concert de chitară clasică interpretat de Vlad Soare & Sergiu Hudrea la Q Caffee.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.