Orașul Cluj-Napoca

Ascultă!

Implică-te! Cluj în imagini

DoR Live à la Cluj

Data
Access
20 lei

Miercuri, 17 Septembrie 2014, revista prinde viață. Se lansează Decât o Revistă #17, numărul de toamnă, cu spectacolul DoR Live à la Cluj.

Numărul conține un dosar consistent dedicat Clujului. Peste vară, echipajul revistei și acoliți locali au bătut orașul în lung și-n lat, au văzut cât au putut, au mâncat ce-au apucat, au beut dar nu prea mult – și, cel mai important, au investigat lumi din cele mai diverse, căutând să spună poveștile importante ale orașului. Acum, că revista s-a copt, e vremea lansării, musai în Cluj.

DoR Live e doar pentru cei din sală, doar în timp ce se întâmplă. Este un spectacol-experiment, care încearcă să ducă mai departe experiența citirii unei reviste: poveștile ies din pagină și intră pe scenă, cititorul nu mai e singur ci participă împreună cu alții. Vei trăi momente de lectură, muzică, dans, proiecţii video şi tot soiul de surprize.

Spectacolul va avea loc în Casa Tranzit, spațiu al Fundației Tranzit. Ora de intrare e 19:30 și va începe la 20:00. După, socializăm și ne hidratăm – în curte, pe mal de Someș, dacă ne-ajută starea meteo.

Intrarea include un exemplar DoR #17, pe care-l vei primi la intrare.

Pentru că locurile sunt limitate, îţi recomandăm să-ţi iei biletul în avans.

Acest număr al DoR este un proiect editorial finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.