Orașul Cluj-Napoca

Creează!

Implică-te! Cluj în imagini

Genesis Classic și Berlin Symphony Ensemble

Data
Loc
Teatrul Național Lucian Blaga

Miercuri, 22 Mai 2013, începând cu ora 20:00, Teatrul Naţional Lucian Blaga Cluj-Napoca te invită la concert susținut de Genesis Classic și Berlin Symphony Ensemble.

Ray Wilson, vocalistul trupei Genesis aduce pentru prima dată muzica unei trupe din Big 10 Rock Bands la Cluj.

Membru Genesis între 1996 şi 1999, Ray Wilson a contribuit la relansarea trupei, cu albumul Calling All Stations, nr. 2 în UK Charts. Albumul a fost considerat de critici un adevărat revival al trupei, şi a fost un succes comercial (al patrulea cel mai vândut album din istoria Genesis).

Ray Wilson duce mai departe numele Genesis, fiind cel care a preluat o moştenire muzicală de peste 40 de ani. Genesis Classic propune o colecţie extraordinară cu hiturile formaţiei, într-o formulă inedită care adaugă unei trupe de pop-rock muzicieni de formaţie clasică.

Un spectacol extraordinar, creat de MSA Advertising.

Genesis este un gigant al muzicii, care alături de trupe ca Pink Floyd, Led Zeppelin, Yes, Jethro Tull a definit muzica anilor ’60, ’70 şi ’80. Inovatori absoluţi, cei de la Genesis au marcat industria spectacolului şi au trasat graniţele rockului progresiv. Sunt în top 30 cei mai vânduţi artişti ai tuturor timpurilor, cu peste 150 de milioane de discuri vândute. Fac parte din exclusivista Academie a Nemuritorilor Rock: Rock and Roll Hall of Fame (2010).

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.