Orașul Cluj-Napoca

Exprimă-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Formă și energie – arhitectură recentă din Austria

Data
Access
gratuit
Loc
Bastionul Croitorilor Cluj-Napoca

În perioada 11-18 Iulie 2011, Turnul Croitorilor Cluj-Napoca te invită la expoziţia naţională itinerantă Formă și energie – arhitectură recentă din Austria.

Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Cluj-Napoca, prin Centrul de Informare Turistică, în parteneriat cu Forumul Cultural Austriac din Bucureşti şi Ordinul Ahitecţilor din România, filiala Transilvania şi Asociaţia AREA3 din Cluj-Napoca.

Iniţiatorul expoziţiei este renumitul arhitect Gustav Peichl, conceptul fiind realizat de Otto Kapfinger si Adolph Stiller.

Expoziţia adună reuşite arhitecturale exemplare din punctul de vedere al tehnicii de proiectare durabile, eficientă energetic: proiecte realizate începând din anul 1990. Materialul prezintă exemple de construcţii, cu tematici diverse: centrale energetice, construcţii de infrastructură a transportului, construcţii inovatoare realizate cu materiale recilabile, concepte durabile în planificarea urbană şi investiţiile publice (educaţie, cultură, sport, comerţ, industrie, comunicaţii). Expoziţia este relevantă pentru Transilvania, în particular, dar şi pentru România, în general, ca şi prestanţă profesională.

Expoziţia este deschisă de luni până vineri, între orele 10:00 şi 20:00, iar sâmbătă şi duminică între orele 10:00 şi 18:00.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.